La Jungla
Aitana i Sebastián Yatra a 'La Voz'
Foto: Aitana i Sebastián Yatra a 'La Voz' | Antena 3
Famosos

Sebastián Yatra i les banyes a Aitana: "Amb una relació de més d'un any hauria estat infidel"

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 20 de febrer de 2024. 12:48
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana i Sebastián Yatra a 'La Voz'
Foto: Aitana i Sebastián Yatra a 'La Voz' | Antena 3

Sembla mentida, però Sebastián Yatra no havia parlat tant de la seva relació de parella amb Aitana com des que ho van deixar. Després de la ruptura, el cantant colombià ja se sent còmode per explicar-ho tot, fins i tot parlar de si va posar o no les banyes a la catalana.

Què en sabem? Aquest dilluns, Sebastián Yatra ha estat al pòdcast de Vicky Martín Berrocal, on ha parlat de les dues vegades que s'ha enamorat de debò: la seva primera parella, l'artista argentina Tini Stoessel, i la seva segona nòvia, Aitana Ocaña. "Aquestes dues relacions han estat més amor, mútuament, on m'he sentit bé i ha estat molt bonic", ha explicat abans de parlar dels motius de revelar per què les dues relacions van durar només un any.

Què diu Sebastián Yatra?

  • "Si tingués una relació més temps, tindria ganes de ser infidel tot i estar enamorat"

En detall: El cantant colombià diu que seria infidel en una relació llarga, però nega haver-ho estat durant el temps que va estar amb Aitana. Per evitar posar les banyes, Yatra diu que preferiria una relació oberta. "Quan tens parella et limites molt, surts menys de festa per evitar que t'agradi algú... Amb el tipus de vida que porto, tinc un pensament més obert, i no veig estrany tenir una relació més oberta del que estem acostumats".

Un altre apunt: Ara que està solter, Yatra explica el que li atrau d'una dona. "Crec que necessito atracció física, la base; després atracció química; i finalment que sigui bona persona. Fins ara, mai no m'he enamorat d'algú que no m'hagi agradat abans, però pot passar".

Categoria: La Jungla