La Jungla
Chanel, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Chanel, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Chanel té nòvio nou: cantant famós i guapíssim com ella, imatges enxampats pel carrer

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Chanel, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Chanel, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Chanel ha estat enxampada en les últimes hores amb un nòvio nou. Tota una sorpresa, per qui és ell i perquè ella estava sortint des de fa un parell d'anys amb Bastián Iglesias.

Què en sabem? Segons ha avançat Socialité aquest cap de setmana, Chanel ha iniciat una nova relació amb St. Pedro, el guapíssim cantant canari de 27 anys (cinc menys que ella, de 32) que va estar a punt de guanyar el Benidorm Fest 2024 i que fins a l'últim moment va tenir opcions d'anar a Eurovisió com la catalana dos anys abans.

En detall: La nova relació de la Chanel veu la llum després que la parella fos enxampada passejant per la Gran Via de Madrid en actitud molt afectuosa i sense amagar-se. Els cantants van tenir gestos d'afecte en públic, i ell fins i tot va agafar-la de la cintura mentre caminaven, per finalment baixar la mà a l'altura del cul.

A més, el fet que Chanel hagi començat una relació amb St. Pedro fa que automàticament haguem conegut la seva ruptura amb Bastián Iglesias, l'artista madrileny amb qui va treballar a Malinche, el musical de Nacho Cano. Pel que fa a St. Pedro, se sap que estava solter perquè el seu tema Dos extraños del Benidorm Fest parla d'una ruptura i és autobiogràfic.