La Jungla
Chanel Terrero, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Chanel Terrero, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Chanel, sobre el seu nòvio Bastián Iglesias a TV3: "Li dono amor i el tinc cuidadet"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Chanel Terrero, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Chanel Terrero, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Ara fa un any, Chanel Terrero es preparava per fer història a Eurovisió. Una tercera posició amb sabor de victòria per a la delegació espanyola, després d'anys ocupant el final de la classificació. Per recordar la fita, aquest dijous ha estat a Planta baixa de TV3. La d'Olesa de Montserrat ha parlat de la seva carrera meteòrica, i també ha tingut temps de respondre sobre la seva vida privada.

Què en sabem? Molt discreta amb la seva vida privada, la Chanel no parla mai de les seves relacions. Tot i això, se sap que és parella de l'artista multidisciplinar Bastián Iglesias, amb qui va treballar a Malinche, el musical de Nacho Cano. Preguntada per Laura Fa i Lorena Vázquez, i després d'explicar que no acostuma a respondre sobre les seves parelles, l'artista ha parlat breument del seu nòvio.

Què diu Chanel?

  • "No parlo molt de la meva vida privada, tot el boom que he tingut és per una cosa artística".
  • "Tot i això, he de cuidar la meva persona, donar-li amor i tenir-lo cuidadet. Ho visc amb naturalitat, no li dono protagonisme".

A més, la part divertida ha arribat quan la Chanel ha parlat de l'horòscop. Ha explicat que ella és Lleó i en Bastián, Sagitari. "Els homes Sagitari, tela. Ja t'ho trobaràs", l'ha advertit Lorena Vázquez entre riures.

D'on venim? Després d'Eurovisió 2022, la Chanel va presentar per primera vegada el seu nòvio davant dels mitjans de comunicació. Va ser en una entrega de premis a Madrid, on la parella no va dubtar a fer-se un petó davant de les càmeres.

Qui és Bastián Iglesias? Madrileny de la localitat de Coslada, es guanya la vida fent música amb el nom artístic d'Afkar. A més de DJ, productor i cantant, Iglesias s'ha dedicat durant molts anys a fer de ballarí. El 2021 va fundar Museum, un grup de música electrònica coliderat amb l'actriu Berta Vázquez.

Categoria: La Jungla