La Jungla
Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Shakira, aliada amb un fotògraf català contra Piqué: dard a la portada del seu nou disc

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Shakira hi torna contra Gerard Piqué. Un any i mig després de la seva mediàtica ruptura, i quan ha encadenat èxit rere èxit amb totes les cançons que ha fet contra ell, la cantant colombiana està a punt de publicar nou disc amb un altre dard contra el seu ex.

Què en sabem? En les últimes hores, Shakira ha anunciat a Instagram que el 22 de març publicarà el seu pròxim àlbum, amb un nom que recorda la separació de Piqué: Las mujeres ya no lloran. Aquesta és una de les frases més famoses d'entre totes les últimes cançons de l'artista contra l'exblaugrana. En aquest cas concret, surt del hit internacional que va fer amb Bizarrap el gener de 2023.

En detall: Shakira ha compartit les primeres quatre fotos d'estudi per la portada i les pàgines interiors del disc, realitzades pel fotògraf català Jaume de Laiguana, especialitzat a retratar famosos i que fa anys que treballa amb la diva colombiana del pop llatí. Hi apareix plorant llàgrimes de diamants, després rodejada de brillants i finalment com una dona que s'ha reposat.

Què diu? A Instagram, la cantant agraeix el suport a la "manada de llobes que han estat sempre allà" acompanyant-la a cada passa. "La producció d'aquesta obra ha estat un procés alquímic. En escriure cada cançó m'he reconstruït a mi mateixa, en cantar-les les llàgrimes s'han convertit en diamants i la meva vulnerabilitat en resiliència", diu Shakira.