La Jungla
Naiara, guanyadora d'OT 2023
Foto: Naiara, guanyadora d'OT 2023 | Instagram
Televisió

Naiara, la guanyadora d'OT 2023 i el que diuen d'un altre concursant i la nòvia catalana

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Naiara, guanyadora d'OT 2023
Foto: Naiara, guanyadora d'OT 2023 | Instagram

Naiara és la merescuda guanyadora d'OT 2023, escollida pel 49% dels espectadors a la gala final d'aquest dilluns. Una concursant autodidacta amb una veu espaterrant, que ha format part de les travesses des del primer dia i que també ha generat interès per la seva estreta relació amb un altre dels concursants.

Què en sabem? Saragossana de 26 anys, la Naiara s'ha endut els 100.000 euros del premi després de cantar Sobreviviré de Mónica Naranjo i Me muero de La Quinta Estación. Un premi molt merescut, que ha deixat la classificació dels sis finalistes en aquest ordre: Naiara, Paul Thin, Ruslana, Juanjo, Lucas i Martin. És precisament amb el cinquè finalista, l'uruguaià Lucas del Baix Llobregat, que hi podria haver més que una amistat.

En detall: Els rumors sobre la relació estreta entre els dos es van disparar després de la gala 5 del programa, quan van cantar junts Corazón hambriento. Des d'aleshores la parella no ha amagat la seva gran complicitat, tot i que no ha passat res davant de les càmeres.

A més, cal recordar que en Lucas té una nòvia que l'espera a Vallirana, la catalana Clàudia López.

Un altre apunt: Poques hores abans de la final d'aquest dilluns, els concursants es van retrobar amb la seves famílies a l'acadèmia. A la trobada hi havia la nòvia d'en Lucas, que es va abraçar a la Naiara quan per fi la va conèixer. Després van sopar tots junts, i la catalana va canviar els llocs a taula per assegurar-se que el seu nòvio no seiés al costat de la seva companya cantant. La resta de la història, a partir d'ara fora de càmeres.

Categoria: La Jungla