La Jungla
Marc Márquez i Gemma Pinto, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc Márquez i Gemma Pinto, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

El casalot on Marc Márquez viu amb la nòvia Gemma Pinto: set habitacions i una piscina d'escàndol

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marc Márquez i Gemma Pinto, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc Márquez i Gemma Pinto, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Marc Márquez fa temps que va deixar Cervera per anar-se'n a viure a Madrid, una decisió que va prendre quan es recuperava de la greu fractura al braç que va patir el 2020. A la capital espanyola, el motociclista viu ara en una casa envoltat de luxes.

Què en sabem? Márquez viu en una urbanització que s'anomena La Finca, una zona residencial de les més luxoses que hi ha a Madrid. Casa seva és un imponent xalet de 1.300 metres quadrats valorat en 10 milions d'euros. A les xarxes socials, el pilot català n'ha publicat algunes fotos que ara ha recollit el portal especialitzat El Mueble.

En detall: La façana està elaborada a partir de pedra i formigó, i hi ha una passarel·la envoltada d'aigua per accedir a la casa. Dins, l'immoble té set habitacions equipades amb l'última tecnologia, com es pot veure per exemple a les fotos de la sala d'estar amb una gran televisió i àrea de jocs incorporada, a més del gimnàs interior.

A més, un dels espais més preuats de la casa és la gran piscina exterior, dividida en diferents altures i envoltada d'un ample espai verd.

Un altre apunt: Márquez viu des de fa mesos amb la seva nòvia Gemma Pinto, amb qui està a punt de fer un any de relació. El pilot en va parlar fa pocs dies a DAZN, quan deia que l'aparició de la influencer a la seva vida ha estat un revulsiu, i assegurava que l'horitzó que planteja en la seva nova relació és "que sigui per sempre". "He tingut la sort de conèixer una noia meravellosa que m’ajuda i em fa sentir molt feliç. Això ajuda a tenir una calma important", deia a la mateixa entrevista.

Categoria: La Jungla