La Jungla
Marc Márquez i Gemma Pinto, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc Márquez i Gemma Pinto, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Marc Márquez i Gemma Pinto, un any d'amor: fotos molt romàntiques de la parella

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marc Márquez i Gemma Pinto, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc Márquez i Gemma Pinto, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Marc Márquez i Gemma Pinto estan a punt de complir un any de relació més enamorats que mai. Per celebrar-ho, la influencer ha publicat a Instagram les fotos més romàntiques de la parella.

Què en sabem? Fotos de petons, abraçades i un sopar romàntic en un hotel en parella que fan les delícies dels seus seguidors. "Llarga vida", celebra la nòvia de Marc Márquez a punt de fer el seu primer aniversari junts. Aquí la galeria d'imatges:

Què diu? Coincidint amb la data, la Gemma Pinto ha parlat a ¡Hola! de la seva relació i de la passa que acaben de fer, anar-se'n a viure junts a Madrid. La instagramer assegura que "la convivència és fàcil" perquè el seu nòvio motociclista "és un tros de pa". A més, diu que està "molt feliç i contenta" i que no pensen en el futur ara que comparteixen casa: "Som molt de viure el dia a dia".

D'on venim? Márquez i Pinto van iniciar la seva relació la primavera passada. Fes més d'un any que ell havia trencat amb la seva nòvia anterior, Lucía Rivera. Una ruptura que primer va semblar amistosa, però que va fer un gir mesos més tard quan ella va definir la seva relació de "tòxica".

Un altre apunt: Sobre la seva nòvia actual, Márquez explicava fa pocs dies a DAZN que l'aparició a la seva vida ha estat un revulsiu, i assegurava que l'horitzó que planteja en la seva nova relació és "que sigui per sempre". "He tingut la sort de conèixer una noia meravellosa que m’ajuda i em fa sentir molt feliç. Això ajuda a tenir una calma important", deia a la mateixa entrevista.

Categoria: La Jungla