La Jungla
Kylian Mbappé, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Kylian Mbappé, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Mbappé, enxampat sopant a Gràcia amb un ex del Madrid al restaurant preferit de Laporta

Barcelona.
Actualitzat: Dilluns, 26 de febrer de 2024. 13:13
Temps de lectura: 1 minut
Kylian Mbappé, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Kylian Mbappé, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Kylian Mbappé ha estat aquests dies a Barcelona, després d'anunciar que plega del PSG i mentre a Madrid han iniciat l'enèsima campanya perquè el fitxi el club blanc. A la capital catalana, el futbolista ha sopat en un dels restaurants més freqüentats per Joan Laporta.

Què en sabem? Tal com ha avançat El Desmarque, Mbappé ha gaudit d'uns dies de desconnexió a Barcelona juntament amb Achraf Hakimi, company de vestidor el PSG. La parella de futbolistes s'ha allotjat a l'Hotel Arts, s'ha trobat amb altres amics a Barcelona i ha gaudit de la gastronomia i l'oci nocturn de la ciutat.

En detall: Entre els indrets que han visitat, hi ha el sopar que han fet a la prestigiosa marisqueria Botafumerio del carrer Gran de Gràcia, un dels locals preferits de Laporta quan dina amb les directives d'altres clubs o en ocasions especials.

A més, Mbappé i Hakimi es van trobar amb un gran amic català del segon, el raper de l'Hospital de Llobregat El Morad. Amb ell van ser a la sala de festes La Pícara del carrer Tuset, on es van reunir amb la cantant Bad Gyal abans d'anar-se'n de festa a la discoteca Opium, a la zona del port i ben a prop del seu hotel.

Categoria: La Jungla