La Jungla
Nacho Aragón i la seva nòvia Bea Gimeno
Foto: Nacho Aragón i la seva nòvia Bea Gimeno | Instagram
Famosos

El fill d'Emilio Aragón, gran boda a Mallorca: més de mil convidats i un menú estrella Michelin

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Nacho Aragón i la seva nòvia Bea Gimeno
Foto: Nacho Aragón i la seva nòvia Bea Gimeno | Instagram

Nacho Aragón, el fill petit d'Emilio Aragón i la seva dona Aruca Fernández-Vega, prepara el seu casament amb la seva nòvia Bea Gimeno.

Què en sabem? La parella es casarà d'aquí a sis mesos, a finals de l'estiu, a l'illa de Mallorca en la que serà una de les bodes de l'any. Segons el portal Vanitatis, el casament es farà a la finca de Son Verí, una propietat de la família Cotoner a Marratxí, a només deu quilòmetres de Palma.

En detall: Segons la mateixa publicació, al casament hi ha convidades més d'un miler de persones. Cal assenyalar que la finca i el palau que hi ha, propietat de l'exsenador del PP Joaquín Cotoner Goyeneche i la seva família, van ser reformats fa pocs mesos i dividits en dues parts. En una hi ha la família, i a l'altra s'hi poden fer grans esdeveniments com aquest casament.

A més, una de les empreses que lloga les instal·lacions és el Grup DCastro de càtering, de la xef Maca de Castro. Amb una estrella Michelin, la seva cuina tradicional conformarà el menú del casament, que els nuvis van tastar fa poques setmanes.

Categoria: La Jungla