La Jungla
Aitana, en una imatge d'arxiu
Foto: Aitana, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Aitana i Sebastián Yatra han tornat: enxampats junts a l'aeroport i de la mà

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Aitana, en una imatge d'arxiu
Foto: Aitana, en una imatge d'arxiu | EFE

Ja està confirmat: Aitana i Sebastián Yatra han tornat, després de la seva ruptura fa pocs mesos. La parella ha estat enxampada aquest cap de setmana de la mà a l'aeroport londinenc de Heathrow.

Què en sabem? Segons avança aquest dilluns el portal Vanitatis, Aitana i Yatra van ser vistos i reconeguts per diverses persones dissabte dia 9 de març a Heathrow. Passades les tres de la tarda, van abandonar la terminal de l'aeroport i van marxar en un cotxe que els esperava a l'aparcament.

En detall: Abans de marxar de l'aeroport, la parella van parar en una cafeteria on ell va comprar un sandvitx i una beguda. Després van xocar sense voler amb una passatgera, a qui van demanar disculpes, i que també els va reconèixer.

D'on venim? La notícia de la reconciliació va saltar la setmana passada quan es van filtrar unes fotos de la parella a Islàndia en plena època d'aurores boreals.

Per acabar: Fa només tres mesos que Sebastián Yatra va anunciar per sorpresa la seva ruptura amb Aitana, sense que mai abans haguessin confirmat la seva relació de manera oficial. Des d'aleshores, tots dos s'han alliberat i han parlat obertament de la relació que havien mantingut en els últims mesos.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Música