La Jungla
Maria Guardiola, i en petit amb la seva mare Cristina Serra
Foto: Maria Guardiola, i en petit amb la seva mare Cristina Serra | Instagram
Influencers

Maria Guardiola, radiant amb un 'look' que rep elogis de la mare: "M'encanta"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Maria Guardiola, i en petit amb la seva mare Cristina Serra
Foto: Maria Guardiola, i en petit amb la seva mare Cristina Serra | Instagram

Maria Guardiola ho peta a xarxes socials amb les imatges del seu últim outfit, que fins i tot ha rebut els comentaris de la seva mare, la dissenyadora Cristina Serra.

Què en sabem? A través d'Instagram, Guardiola ha compartit les fotos del que porta per un dels últims dies de l'hivern a Londres. Americana de quadres marca Isabel Marant, texans acampanats de COS i bossa de mà negre Loewe. Aquí totes les fotos:

Què diuen? Les fotos de la Maria Guardiola a Instagram, radiant amb el seu nou outfit de marca, han generat una allau de reaccions, entre les quals hi ha també la resposta de la seva mare i dona de Pep Guardiola, la Cristina Serra. "M'encanta el look", sentencia abans d'un "t'estimo" de la seva filla.

D'on venim? Maria Guardiola viu la seva nova vida enfocada totalment a fer d'influencer de moda, després d'haver-se graduat l'estiu passat a l'Institut Marangoni de la London School of Fashion and Design on estudiava. La filla gran de Pep Guardiola confirma així que ha tret de la mare l'interès per la moda. Cal recordar que Cristina Serra és la fundadora de la firma de roba de luxe Serra Claret, amb botigues a Barcelona i Manresa.