La Jungla
Shakira, a les fotos del nou videoclip
Foto: Shakira, a les fotos del nou videoclip | Instagram
Famosos

Shakira rebenta internet: fotos sensuals amb un actor famós idèntic a Hamilton

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira, a les fotos del nou videoclip
Foto: Shakira, a les fotos del nou videoclip | Instagram

Shakira compta les hores per la publicació del seu nou àlbum Las mujeres no lloran aquest divendres, que compta amb totes les cançons que ha escrit contra Gerard Piqué. Un CD que repassa totes les fases del dol després de la ruptura, i que acaba amb una sorpresa: un altre home l'acompanya després de l'exfutbolista.

Què en sabem? En les últimes hores, Shakira ha esdevingut trending topic a internet per la publicació d'unes fotos molt sensuals on apareix acompanyada de l'actor britànic Lucien Leon Laviscount. Es tracta de la sessió que es van fer pel videoclip de Puntería, un altre dels seus nous temes. Aquestes són les fotos de les quals tothom parla:

En detall: Després de mesos de rumors i especulacions sobre la seva relació amb Lewis Hamilton, Shakira ha esperat a l'últim dia abans del llançament del seu àlbum per revelar la seva última bomba. La cantant colombiana podria haver fet una darrera cançó a la superació de la ruptura amb un altre home, i curiosament l'actor que ha triat pel videoclip és idèntic al campió del món de Fórmula 1.

D'on venim? Mesos després de la separació entre Piqué i Shakira, la cantant colombiana va arrencar els primers rumors sobre una possible relació amb Hamilton. La parella es va deixar veure primer per Londres, i amb el temps les quedades van ser més habituals. El juny de 2023, després de veure'l al circuit de Montmeló, l'artista se'n va anar amb ell a sopar a un restaurant dels Jardinets de Gràcia, a Barcelona.

Categoria: La Jungla