La Jungla
Laura Rosel, en una imatge a la televisió
Foto: Laura Rosel, en una imatge a la televisió | TV3
Famosos

Laura Rosel deixa la televisió: nova feina sorprenent fora dels mitjans després de TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Laura Rosel, en una imatge a la televisió
Foto: Laura Rosel, en una imatge a la televisió | TV3

Laura Rosel fa un pas al costat i s'aparta dels mitjans de comunicació, després d'una llarga etapa professional dedicada a la televisió, la ràdio i la premsa. Aquest dimarts, la presentadora ha anunciat que serà la nova dircom de la Universitat de Barcelona.

Què en sabem? En un breu missatge aquest dimarts a les seves xarxes socials, Laura Rosel ha explicat que s'estrena il·lusionada com a nova Directora de Comunicació de la UB. "Un repte extraordinari", ha dit abans d'agrair la confiança al rector Joan Guàrdia i al cap de gabinet del rector, Ander Errasti.

En detall: Rosel ha anunciat el seu fitxatge per la UB des de les instal·lacions de la mateixa universitat, a l'edifici històric de la institució al centre de Barcelona.

D'on venim? Laura Rosel es va estrenar a RAC1 el 2007, i deu anys més tard va passar a 8tv. Tot i que el gran salt a la fama el va fer el 2018 amb el FAQS de TV3, d'on va ser acomiadada un any més tard. La cadena la va recol·locar aleshores presentant El matí de Catalunya Ràdio des del 2020, però l'estiu passat van decidir tornar a acomiadar-la i canviar-la per Ricard Ustrell. Un acomiadament sonat que ella mateixa va lamentar amb dards contra la direcció de la ràdio pública.