La Jungla
Susanna Griso, de vacances a Sicília
Foto: Susanna Griso, de vacances a Sicília | Instagram
Famosos

Susanna Griso, viatge romàntic amb el nòvio per Setmana Santa: fotos de les vacances a la platja

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Susanna Griso, de vacances a Sicília
Foto: Susanna Griso, de vacances a Sicília | Instagram

Un cop acabada l'aturada de Setmana Santa toca a tornar a la rutina, i aquest dilluns els programes de televisió fets des de Madrid ja s'emetien. Com Espejo público d'Antena 3, presentat per Susanna Griso, que ha explicat on ha passat aquests dies.

Què en sabem? Tal com ha explicat ella mateixa, la presentadora catalana del matinal d'Antena 3 ha passat uns dies de desconnexió a l'illa de Sicília. Griso ha visitat Siracusa, la Vall dels Temples d'Agrigent i les platges de l'extrem oriental de l'illa, com San Vito lo Capo. Tot plegat es pot veure al seu Instagram.

Què diu? Des del seu programa, Griso ha recomanat el viatge perquè "no hi havia ningú". Unes vacances de desconnexió total, amb tota l'illa per ella i qui l'acompanyava. La presentadora no hi ha anat pas sola, sinó que ha viatjat amb la seva parella, que és qui feia les fotos, ha confirmat a Antena 3.

En detall: Des del setembre de 2022, Griso ha refet la seva vida sentimental amb l'empresari Íñigo Afán de Ribera. Abans, la presentadora va estar casada durant 23 anys amb el productor de televisió Carles Torras, amb qui té tres fills, Jan, Mireia i Dorcette.