La Jungla
Susanna Griso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Susanna Griso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Jan, Mireia i Dorcette, els fills de Susanna Griso: revela com són i parla del seu divorci

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Susanna Griso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Susanna Griso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Susanna Griso és una mare orgullosa de tres fills, que fa pocs anys es va animar a ser mare d'acollida d'un jove de Ghana que ja ha fet vint anys. De tot això n'ha parlat en una entrevista a Drama Queen, el podcast de Pilar Vidal a l'ABC.

Què en sabem? Susanna Griso té dos fills biològics, en Jan i la Mireia, de 20 i 18 anys, amb el seu exmarit Carles Torras. A més, tots dos tenen una filla adoptada que va néixer a la Costa d'Ivori, la petita Dorcette que té 11 anys. Al podcast, la presentadora ha explica com són i què fan ara els seus fills.

En detall: Tal com ha explicat Griso, el seu fill Jan estudia Filosofia a La Sorbona de París. "És un xaval impressionant, amb ganes d'aprendre, llegeix molt i té moltes inquietuds. Té clar que vol ser professor de Filosofia, sempre ho ha volgut ser", explica. Sobre la Mireia diu que estudia Filosofia, Dret, Polítiques i Economia: "Escriu molt bé des de petita, però li he desaconsellat que estudiï Periodisme perquè la professió cada cop és més precària".

A més, sobre la petita Dorcette, adoptada el 2018, Griso diu que és "un geni africà en una família tan racional com la nostra". Assegura que és molt passional, "balla d'alegria, de pena. Quan s'enfada, s'enfada; i quan està contenta és molt sorollosa". L'alegria de la casa, diu la presentadora: "Per mi ha estat una bocana d'aire fresc".

Per acabar: Griso ha tingut temps per parlar també del divorci de Carles Torras. "No el vaig viure amb ràbia però sí amb dolor", recorda. La parella és va separar després de 23 anys de casats i 27 de relació. "La separació ha estat modèlica. Érem un bon equip com a parella, i ho hem intentat coninuar sent quan ens hem separat", reflexiona sobre com volien afrontar la nova situació pel bé dels seus fills. Des del setembre de 2022, Griso ha refet la seva vida sentimental amb l'empresari Íñigo Afán de Ribera.

Categoria: La Jungla