La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Susanna Griso recorda el seu casament i el tens moment que encara no ha oblidat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

La presentadora catalana últimament parla molt de la seva vida privada davant les càmeres. Ahir dilluns va parlar de la seva filla Dorcette, adoptada de l'Àfrica, i de la gran preocupació que té. Avui dimarts ha recordat el dia del seu casament amb el seu exmarit Carles Torras.

Què sabem? Susanna Griso ha fet la vista enrere per recordar el dia del seu casament. Un dia molt especial per a la presentadora catalana, tot i que va haver-hi una situació que la va molestar molt i que avui dia encara arrossega.

Què ha passat? La presentadora del programa matinal Espejo Público ha recordat el dia del seu casament amb Carles Torras, que també es dedica al món audiovisual com ella. La parella té tres fills en comú. Dos fills biològics i una nena adoptada de l'Àfrica.

En detall: En el programa de la Griso s'estava parlant del funeral de María Teresa Campos i de la mala gestió per part de les seves dues filles Terelu i Carmen Borrego. I parlant de la mala gestió Susanna Griso ha aprofitat per recordar una situació que va viure el dia del seu casament. "Jo preparava el meu casament amb la millor de les intencions i recordo que hi va haver un comentari que em va molestar molt", ha començat dient. "Un company de feina es va molestar per la taula que li havia tocat i les persones que tenia al costat. Em va fer un comentari molt desafortunat que em va molestar molt i segurament ho està sabent ara", ha afegit la de Barcelona.

Per acabar: Susanna Griso es va casar amb el seu exmarit l'any 1997. Un amor que es va acabar a finals del 2020, tal com va publicar una revista del cor. Tot i la separació, la presentadora, fa pocs dies, també en el seu programa de televisió, va dir que ella i Torras continuen tenint bona relació.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Antena 3