La Jungla
Dulceida i Alba Paul en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Dulceida i Alba Paul en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Dulceida inicia el procés per ser mare: tots els detalls de l'embaràs amb la seva dona

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Dulceida i Alba Paul en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Dulceida i Alba Paul en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Dulceida i Alba Paul haurien començat el procés per ser mares del seu primer fill en comú, i materialitzarien així un desig expressat per la parella en repetides ocasions en els últims anys.

Què en sabem? Segons ha avançat el programa Socialité de Telecinco, Dulceida i Alba Paul haurien estat vistes assistint a una clínica especialitzada en temes de fertilitat. La parella d'influencers catalanes estaria fent realitat així la voluntat de ser mares

En detall: Després de reconciliar-se i reprendre la seva relació durant la primavera de 2022, la parella hauria tornat a parlar dels seus plans de maternitat, uns plans que la mateixa Dulceida ha expressat públicament que no vol que vagi més enllà de 2024. La de Badalona en farà 35 aquest any, i no vol deixar passar més temps per si més endavant fos més complicat quedar-se embarassada.

Un altre apunt: Abans de trencar el 2021, Dulceida i Alba Paul havien parlat públicament de la seva voluntat de tenir un fill. "No tinc instint maternal, però l'Aida sí. Ho hem parlat i hem decidit que el tindria ella", havia explicat aleshores l'Alba. La parella havia decidit també que ho faria a través d'un procés de fecundació in vitro que es coneix amb el nom de ROPA (recepció d'oòcits de la parella), i que consisteix en que una de les dues gesta un embrió amb l'òvul de l'altra. En aquest cas, Dulceida seria la gestant i Alba la donant, i així les dues tindrien implicació en el procés biològic.