La Jungla
El grup Mishima, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: El grup Mishima, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Marc Lloret de Mishima té càncer amb metàstasi: "Fa por pels meus fills quan no hi sigui"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
El grup Mishima, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: El grup Mishima, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Marc Lloret, teclista de Mishima, té càncer. Així ho ha revelat ell mateix al Via Lliure de RAC1 en el Dia Mundial contra el Càncer.

Què en sabem? Tal com ha explicat Lloret, té un càncer de pulmó amb metàstasi als ossos, que des de fa alguns mesos també li ha provocat lesions al cervell. L'artista va ser diagnosticat fa dos anys, però ara és el primer cop que en parla públicament.

Què diu?

  • "He deixat de tenir por a la mort. Em fa més por què faran els meus fills, de 13 i 17 anys, quan jo no hi sigui, o com serà la seva vida sense mi"
  • "Hi ha moments de tristesa, però no ens hi instal·lem. No pots viure tot el dia pensant que tens càncer i estàs malalt. Intento que la meva identitat no estigui marcada per la malaltia"

En detall: Lloret recorda que va tenir una nòvia que va morir de càncer quatre anys enrere. Una experiència amb la malaltia que li va tocar tan de prop que li ha fet entendre com volia afrontar el seu propi diagnòstic. Mentre la seva parella no volia conèixer l'abast del càncer, ell ha volgut saber-ho tot des del primer moment.

A més, actualment forma part d'un assaig clínic amb una medicació personalitzada per cada pacient, després de veure com el darrer tractament que li van aplicar els metges no va funcionar amb ell.

Per acabar: Abans d'acomiadar-se, Lloret diu que el millor en situacions com la seva és aprendre a "desdramatitzar" i parlar-ne. "No m'aporta res pensar en negatiu i quan jo no hi sigui, vull que tot estigui resolt. No deixar deutes", reflexiona.

Categoria: La Jungla