La Jungla
Elionor, en una imatge d'arxiu
Foto: Elionor, en una imatge d'arxiu | EFE
Casa reial

Elionor viatja en secret a Nova York per retrobar-se amb Gabriel Giacomelli

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Elionor, en una imatge d'arxiu
Foto: Elionor, en una imatge d'arxiu | EFE

Elionor ha aprofitat els dies de Setmana Santa per tornar uns dies a Madrid amb la família, però també ha trobat temps per una curta escapada a Nova York que aquest dimecres ha sortit a la llum.

Què en sabem? Segons avança la revista ¡Hola!, Elionor ha viatjat en secret a Nova York per retrobar-se amb Gabriel Giacomelli, el seu nòvio de quan estudiava a l'internat de Gal·les. Duen les vacances de la princesa a la portada.

En detall: ¡Hola! nega també en portada que Elionor mantingui o hagi mantingut mai una relació sentimental amb Gabriel Giacomelli, i assegura que només eren companys a l'internat.

Tot i això, cal recordar que Elionor va presentar oficialment Gabriel a la seva família, i que el jove va passar algunes vacances amb ells.

Qui és ell? Gabriel Giacomelli és el germà d'una de les companyes de classe d'Elionor a Gal·les. La família és originària de São Paulo, tot i que ell s'ha criat a Nova York amb els pares, arrelats a l'entorn financer de Wall Street. Des que es van graduar de l'escola al Regne Unit, ell va tornar a Manhattan, a la casa que té prop del riu Hudson. Actualment estudia a la Universitat de Nova York.

Categoria: La Jungla