La Jungla
Dulceida i Alba Paul anuncien que esperen el seu primer fill
Foto: Dulceida i Alba Paul anuncien que esperen el seu primer fill | Instagram
Influencers

Dulceida dona tots els detalls de l'embaràs: quan donarà a llum, nom del nadó...

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Dulceida i Alba Paul anuncien que esperen el seu primer fill
Foto: Dulceida i Alba Paul anuncien que esperen el seu primer fill | Instagram

Dulceida ha aconseguit quedar-se embarassada després de molts anys intentant-ho. Un embaràs que sens dubte serà molt seguit, pel gran interès que genera la influencer. En les últimes hores, la de Badalona ha donat tots els detalls del tractament de fertilitat, dates i nom de la criatura.

Què diu? A través de diverses històries d'Instagram, Dulceida ha explicat que van tornar a començar el tractament a través del mètode ROPA el passat mes de novembre a la clínica Ivi de Madrid, després de diversos intents a Barcelona. Al gener, la influencer es va quedar embarassada a la primera. Dulceida diu que està previst que doni a llum el 15 d'octubre, i que no saben si serà nen o nena però que volen que el nom comenci per A, com els dos noms de les dues mares, Aida i Alba. També ha explicat que portarà primer el cognom de l'Alba i després el seu, així que es dirà Paul Domènech.

A més, ha donat altres detalls com que es faran dir "mama" i "mami" perquè el fill les distingeixi, o que els padrins seran el seu germà Àlex Domènech i la seva amiga Bruna Bravo.

Per acabar: El passat mes de febrer, Dulceida i Alba Paul van ser vistes en la clínica de fertilitat Ivi de Madrid, després de mesos assegurant que buscaven un fill, i van saltar totes les alarmes. La parella estava interessada en un procés de fecundació in vitro que es coneix amb el nom de ROPA (recepció d'oòcits de la parella), i que consisteix en que una de les dues gesta un embrió amb l'òvul de l'altra. En aquest cas, Dulceida és la gestant i Alba la donant, i així les dues tenen implicació en el procés biològic.