La Jungla
Gisela, en un imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gisela, en un imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Gisela posa el seu cognom al seu fill: dolça primera foto de família

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Gisela, en un imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gisela, en un imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Gisela ja ha estat mare als 45 anys, després de molts anys intentant-ho i d'un embaràs ple d'entrebancs. El seu fill va néixer dissabte 30 de març a la Clínica Dexeus de Barcelona.

Què en sabem? Tal com ha explicat ella mateixa, ha decidit posar primer el seu cognom al seu fill. Així, el nadó de Gisela i el seu marit José Ángel Ortega es diu Indiana Lladó Ortega.

En detall: La cantant ha fet pública la decisió amb una foto de les mans entrellaçades dels pares i el nen acabat de néixer. Aquesta és la primera imatge familiar dels Lladó Ortega, que es pot veure al perfil d'Instagram de la Gisela:

D'on venim? El passat mes de novembre, Gisela anunciava que estava embarassada del seu primer fill amb José Ángel Ortega. La parella ho va intentar primer de forma natural, però la cantant va patir dos avortaments. Després van provar la fecundació in vitro, però a la seva edat també ha estat complicat. Els últims nou mesos, la cantant ha entrat i sortit sovint de l'hospital per complicacions diverses.