La Jungla
Gisela, en un imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gisela, en un imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Gisela, hospitalitzada: preocupació per la seva salut, embarassada de vuit mesos

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Gisela, en un imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gisela, en un imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Gisela ha estat ingressada d'urgència a l'hospital Dexeus de Barcelona, ara que està embarassada de vuit mesos. El motiu, nous problemes al ronyó, com els que ha arrossegat des que va anunciar que esperava un fill.

Què en sabem? Aquest divendres al migdia, Gisela ha anunciat que la tornaven a ingressar pels problemes de ronyó. Afortunadament, el nadó està bé i continua dins de la panxa de la mare. La cantant del Bruc surt de comptes el proper mes de març.

D'on venim? El passat mes de novembre, Gisela anunciava que estava embarassada del seu primer fill amb José Ángel Ortega. La parella ho va intentar primer de forma natural, però la cantant va patir dos avortaments. Després van provar la fecundació in vitro, però als 44 anys de l'artista també ha estat complicat.

A més, quan finalment va aconseguir quedar-se embarassada, el sac gestacional va patir un despreniment en el primer mes i mig de gestació. Com que és un embaràs de risc, la cantant ha fet gairebé repòs absolut des del primer dia. En les últimes setmanes, Gisela ja havia ingressat de nou a l'hospital per problemes de ronyó.

Un altre apunt: Quan queden poques setmanes perquè es converteixi en mare, Gisela ja ha anunciat que el nadó serà un nen i el nom que han triat, Indiana.

Categoria: La Jungla