La Jungla
Joan Laporta, en una imatge d'arxiu
Foto: Joan Laporta, en una imatge d'arxiu | EFE
Televisió

Estrella del Barça debuta en una sèrie de TV3: així ha estat el seu paper sorpresa

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Joan Laporta, en una imatge d'arxiu
Foto: Joan Laporta, en una imatge d'arxiu | EFE

Del terreny de joc, als platós. Mapi León ha donat la gran sorpresa, i en les últimes hores ha aparegut debutant fent d'actriu a la nova sèrie de TV3 L'Acadèmia.

Què en sabem? Mapi León fa d'ella mateixa a L'Acadèmia, la nova sèrie de TV3 i Amazon Prime sobre un equip juvenil de futbol, protagonitzada per Marc Soler, Ton Vieira i Marc Martínez. Aquí algunes de les imatges de la central blaugrana a la televisió:

En detall: Mapi León apareix a la sèrie per fer una xerrada a un equip femení que passa un mal moment amb l'arribada d'un nou entrenador i els seus mètodes masclistes. La futbolista explica els seus inicis, jugant amb nois perquè quan era més jove no hi havia equips femenins, i insta les noies a fer pinya per superar els mals moments i gaudir del que vindrà després.

Un altre apunt: L'interès de TV3 i Amazon per fitxar-la per la seva nova sèrie demostra el valor en auge de Mapi León, que travessa un dels moments més dolços de la seva carrera. Indispensable del Barça, la jugadora de Saragossa s'ha convertit també en tota una icona a les xarxes socials, on també juga un paper d'influencer que l'ha convertit en una de les estrelles blaugranes més seguides.