La Jungla
Irene Urdangarin amb la seva àvia, la reina Sofia
Foto: Irene Urdangarin amb la seva àvia, la reina Sofia | EFE
Casa Reial

Vergonya reial: Irene Urdangarin i els amics, protagonistes d'un lamentable incident en un restaurant

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Irene Urdangarin amb la seva àvia, la reina Sofia
Foto: Irene Urdangarin amb la seva àvia, la reina Sofia | EFE

Irene Urdangarin segueix les passes dels seus cosins Froilán i Victoria Federica, i si fins ara eren ells dos els qui ens tenien acostumats als seus escàndols, en les últimes hores s'ha conegut l'incident que la filla de la infanta Cristina i els seus amics van protagonitzar fa pocs en un restaurant de Madrid.

Què en sabem? Segons avança aquest dimarts la revista Lecturas, Irene Urdangarin va anar amb un grup d'amics a un restaurant del centre de Madrid, on van ser protagonistes d'una picabaralla molt desagradable amb els treballadors. Per les dates recents de l'incident podria ser que es tractés del sopar de comiat que li van fer abans que marxés a Cambodja fa poques setmanes per fer de voluntària amb altres europeus.

En detall: Apunta Lecturas que el grup d'amics no es va comportar com s'espera en un restaurant, i que es van mostrar desafiants amb els treballadors del local. La mateixa revista assegura que van ser dos dels amics de la Irene Urdangarin els que van començar a fer merder, increpant els cambrers amb comentaris de l'estil "vosaltres no sabeu qui som", "no sabeu qui ha vingut aquí?" o "no sabeus amb qui esteu parlant".

Reacció: Després de l'incident desagradable amb Irene Urdangarin i els seus amics, treballadors del restaurant han confirmat els fets a Lecturas i han explicat que lamentablement estan "acostumats a lidiar amb aquest tipus de topades i tracte".

Categoria: La Jungla