La Jungla
Yolanda Ramos, en una imatge a la televisió
Foto: Yolanda Ramos, en una imatge a la televisió | Telecinco
Famosos

Yolanda Ramos es divorcia del seu marit després de 14 anys i una filla en comú

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Yolanda Ramos, en una imatge a la televisió
Foto: Yolanda Ramos, en una imatge a la televisió | Telecinco

Yolanda Ramos ha sorprès els seus seguidors en les últimes hores amb la confessió del seu divorci. Una notícia que no havia transcendit públicament i que ha agafat per sorpresa els periodistes del cor.

Què en sabem? Així ho ha explicat ella mateixa durant una entrevista al pòdcast La Script, en plena gira de promoció per la seva nova pel·lícula Un nuevo amanecer. En aquesta xerrada, Yolanda Ramos s'obre en canal i revela per sorpresa el moment personal duríssim que va travessar durant el rodatge del film.

Què diu?

  • "Feia un mes que s'havia mort la meva mare i feia molt poc que m'havia divorciat, amb el que això significa"

En detall: El rodatge d'Un nuevo amanecer va començar el juliol de 2023, i en aquell moment s'acabava de divorciar, així que fa més o menys un any de la separació entre l'actriu catalana i Mario Matute.

Qui és ell? Mario Matute ha estat el marit de Yolanda Ramos durant 14 anys. Onze anys menor que ella, i amb una filla en comú, Charlotte. Es van conèixer a la versió espanyola de Saturday Night Live, on ella treballava com a humorista i ell feia de tècnic. Més enllà de la seva filla, l'actriu i el seu ex continuen units també amb La Esperanza, el bar que regenten junts a Madrid.

Categoria: La Jungla