La Jungla
La reina Sofia i el rei Felip, en una imatge d'arxiu
Foto: La reina Sofia i el rei Felip, en una imatge d'arxiu | EFE
Casa Reial

Famosíssima actriu catalana, íntima dels Borbons: "Amb la reina Sofia ens vèiem cada dia, Felip em té molt afecte"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
La reina Sofia i el rei Felip, en una imatge d'arxiu
Foto: La reina Sofia i el rei Felip, en una imatge d'arxiu | EFE

Jubilada de la televisió des de fa anys, en els últims mesos ha tornat a la llum pública gràcies als vídeos que penja a TikTok parlant de la seva vida. En les últimes hores, sobre la relació d'amistat que manté amb la família reial espanyola. Es tracta de Gemma Cuervo, que als 87 anys ha sorprès tothom amb les seves revelacions sobre la monarquia.

Què en sabem? En un dels seus últims vídeos de TikTok, l'actriu catalana Gemma Cuervo, que va canviar la seva Barcelona natal per Madrid fa més de 50 anys, parla obertament de la seva relació amb els Borbons, de qui és íntima amiga. Especialment de la reina Sofia, amb qui coincidia a la sortida de l'escola quan les dues anaven a buscar les seves filles, la primera recollia les infantes Elena i Cristina i la segona la seva filla Cayetana Guillén Cuervo.

@gemmacuervo_oficial

Gemma Cuervo y sus momentos con la Casa Real Española 👑

♬ Reflection - Musik Bayi ID

Què diu?

  • "De vegades ens trobem [amb el rei Felip] i em somriu. Em té molt afecte, i la mare més".
  • "Amb la reina Sofia ens vèiem cada dia i estàvem juntes a l'escola, era molt maca amb mi".
  • "Sèiem en un banc a parlar, esperant que sortissin les nenes. Sempre sèiem a parlar, ella anava al seu palau i jo al meu".

En detall: L'anècdota de Gemma Cuervo es remunta als anys 70, quan duia la seva filla a l'elitista escola Santa María del Camino, on va estudiar el rei Felip de petit, i anys més tard també van anar Elionor i Sofia.