La Jungla
Sira Martínez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Sira Martínez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Sira Martínez té nòvio nou, un guapíssim futbolista francès de la Reial Societat

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Sira Martínez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Sira Martínez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Sira Martínez està enamorada. Gairebé un any després de la ruptura amb Ferran Torres, la filla de Luis Enrique té un nòvio nou que també és futbolista, el defensa francès de la Reial Societat Robin Le Normand.

Què en sabem? Segons ha pogut saber el programa Socialité de Telecinco, Sira Martínez i Robin Le Normand han estat enxampats en actitud molt afectuosa dins d'un cotxe, quan ell la portava a ella a l'aeroport perquè agafés un avió amb destinació París i pogués visitar el seu pare.

En detall: No se sap ben bé quan es van conèixer, tot i que el programa apunta que seria força recent. També asseguren que es feien abraçades i que no s'ocultaven, fins al punt que els semblava que els era igual que la gent que els veia pensés que eren parella.

Qui és ell? Futbolista francès de 27 anys, Robin Le Normand va néixer a la Bretanya francesa. També té nacionalitat espanyola, fet pel qual des de 2023 ha jugat partits amb la Selecció Espanyola. Des del 2016 juga a la Reial Societat.

D'on venim? Sira Martínez va trencar amb Ferran Torres el maig de 2023 després de dos anys de relació. En els últims mesos, la influencer de Barcelona ha estat relacionada amb Àlex Márquez, una relació que sembla que no hauria anat més enllà, però que confirma que a ella li agraden els esportistes.

Categoria: La Jungla