La Jungla
Lluís Canut, en una imatge a la televisió
Foto: Lluís Canut, en una imatge a la televisió | TV3
Televisió

Lluís Canut deixa TV3: adeu dels companys abans que marxi un altre famós presentador

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Lluís Canut, en una imatge a la televisió
Foto: Lluís Canut, en una imatge a la televisió | TV3

Lluís Canut es jubila, després de tota una vida dedicada a la seva carrera de presentador d'esports a TV3, i s'afegeix així a la llarga llista de cares conegudes que han deixat la televisió pública en els últims mesos per retirar-se.

Què en sabem? L'adeu a Lluís Canut el va fer públic ell mateix a finals de 2023, quan va anunciar que es jubilaria durant els mesos de primavera. Dit i fet, aquest mes d'abril plega. Una altra de les presentadores d'esports més conegudes de TV3, Maria Fernández Vidal, habitual del Telenotícies, l'ha homenatjat en les últimes hores amb una foto junts a Instagram.

D'on venim? Lluís Canut es jubila als 67 anys, ara que col·laborava al programa Onze de Xavi Valls a Esport 3. Abans havia passat per gran part de la programació esportiva de TV3, de les retransmissions del Barça —quan encara emetien els partits de Lliga i Champions— a Gol a golBasquetmania. Fins i tot li van fer un programa a mida, que duia per nom la seva expressió més cèlebre, Efectivament.

Un altre apunt: Després de la jubilació de Lluís Canut, TV3 es prepara per acomiadar també un altre dels grans noms dels esports a la cadena, Pere Escobar. Amb 64 anys, el veterà periodista també és prop de la jubilació. Una retirada que tampoc li queda gaire lluny a Xavi Valls, que amb 61 anys és un dels altres presentadors esportius que s'apropa a l'edat de jubilar-se, per deixar pas a una nova generació que expliqui l'actualitat esportiva als espectadors catalans.

Categoria: La Jungla