La Jungla
Loquillo i Susana Koska, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Loquillo i Susana Koska, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Loquillo i Susana Koska es casen de negre després de 40 anys: fotos dels nuvis amb el seu fill

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Loquillo i Susana Koska, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Loquillo i Susana Koska, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Loquillo i Susana Koska han fet finalment el pas de casar-se, 40 anys després de començar la seva relació i quan tenen un fill de 24, Cayo Bruno.

Què en sabem? Tal com ha anunciat Loquillo a través de les seves xarxes socials, la seva nòvia i ell s'han donat el "sí, vull" en una cerimònia civil a Laguardia, al País Basc, on viuen des de fa anys. 

En detall: El cantant del Clot ha compartit la notícia amb una foto familiar en el dia del casament. La seva dona Susana, el seu fill adult i ell mateix, tots vestits de negre, fins i tot la núvia.

D'on venim? Loquillo i Susana Koska es van conèixer fa 40 anys en un concert de l'artista català a Sant Sebastià, d'on ella és originària. L'amor va sorgir de seguida, i han estat junts des d'aleshores, amb alguns altibaixos. Per exemple, quan a ella li van diagnosticar un càncer de mama el 2011, contra el qual encara lluita.

Per acabar: Després de casar-se a l'ajuntament de la localitat alabesa, Loquillo i Susana Koska van continuar la festa amb amics. Una celebració de la qual han transcendit ben poques fotos, entre elles les tres que ha compartit el seu fill Cayo a Instagram.

Categoria: La Jungla