La Jungla
Inés Arrimadas, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Inés Arrimadas, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Inés Arrimadas publica la primera foto amb el seu nòvio després de trencar amb Xavier Cima

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Inés Arrimadas, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Inés Arrimadas, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Inés Arrimadas ja no se n'amaga. Ara lluny de la política, l'expresidenta de la fracassada formació Ciutadans ha canviat totalment de vida. Nova feina i canvi de nòvio, que en les últimes hores ha mostrat per primera vegada a les seves xarxes socials.

Què en sabem? Només deu dies després que Inés Arrimadas i Guillermo Díaz fossin enxampats amb una actitud molt afectuosa i fent-se petons a la Setmana Santa de Màlaga, fet que va confirmar la seva relació de parella, l'exdiputada ha publicat per primera vegada una foto junts a Instagram. Per sorpresa de tothom, aquesta és la imatge que Arrimadas ha volgut mostrar als seus seguidors:

En detall: Després que Arrimadas hagi publicat la foto amb la frase "un cap de setmana completíssim", el seu nòvio ha donat la resta de la informació al seu perfil. Diu que en les últimes 72 hores han vist junts la pel·lícula Encadenados dirigida per Alfred Hitchcock, han llegit el llibre Decidido de Robert Sapolsky i han dinat al restaurant Refectorium de la capital de la Costa del Sol.

Qui és ell? Guillermo Días és exdiputat de Ciutadans, com Arrimadas. Nascut a Melilla el 1978, va estudiar Dret a la Universitat de Màlaga. El que se sap d'ell per les seves xarxes socials és que és amant del cinema, dels còmics i del heavy metal, i seguidor de l'Atlètic de Madrid. Actualment treballa a l'Ajuntament de Màlaga.

D'on venim? Després de mesos d'especulacions, es confirma que Arrimadas va canviar Xavier Cima per Guillermo Díaz després de trencar. L'andalusa havia conegut l'exdiputat de CiU al Parlament de Catalunya, i tenen dos fills molt petits en comú. A més del nòvio nou, Arrimadas també té feina nova. Després de constatar el fracàs de Ciutadans, l'exdiputada taronja treballa ara al sector de les energies renovables.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Ciutadans Famosos