La Jungla
José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, en el dia de la seva boda
Foto: José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, en el dia de la seva boda | Instagram
Famosos

Almeida i Teresa Urquijo fan patir: el vídeo del ball de boda del qual tothom parla

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, en el dia de la seva boda
Foto: José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, en el dia de la seva boda | Instagram

José Luis Martínez-Almeida ja és un home casat. L'alcalde de Madrid s'ha unit en matrimoni aquest dissabte a la seva nòvia Teresa Urquijo, emparentada amb els Borbons. Tot un esdeveniment de l'alta societat madrilenya, que s'ha trobat en la boda de l'any. Amb el pas de les hores han anat transcendint alguns detalls de la festa. Que si els vestits, que si el menú... i el vídeo del ball, que no ha deixat ningú indiferent.

Què en sabem? Aquest diumenge el portal Vanitatis publicava per primera vegada el ball d'Almeida i Teresa Urquijo per donar el tret de sortida a la festa posterior. Un chotis al compàs del conegut Madrid, Madrid, Madrid que ha evidenciat que cap dels dos du el ritme en la sang, però que saben riure l'un de l'altre. Moviments estranys de l'alcalde, poc contacte físic, ella gairebé cau... però s'ho van prendre amb humor. Aquí les imatges:

En detall: Almeida i Teresa Urquijo s'han casat aquest 6 d'abril. L'alcalde de Madrid i la seva nòvia es van donar el "sí, vull" una cerimònia religiosa i després van fer el banquet en una finca de la família d'ella a Colmenar Viejo, als afores de la ciutat, anomenada El canto de la cruz.

Qui és Teresa Urquijo? Aristòcrata de 26 anys –ell en té 48–, Teresa Urquijo està emparentada amb els Borbons. És filla de Lucas Urquijo Fernández de Araoz i de Beatriz Moreno y de Borbón. El pare és un home de negocis, exdirector de comunicació de la farmacèutica Roche Farma i besnét de Gregorio Marañón. La mare és filla d'Íñigo Moreno de Arteaga, marquès de Laserna; i de Teresa de Borbón-Dos Sicilias y Borbón-Parma, cosina del rei Joan Carles. És per això que entre els convidats hi havia precisament el rei emèrit, les seves filles Elena i Cristina i alguns dels seus nets.

Categoria: La Jungla