La Jungla
José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, als toros
Foto: José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, als toros | EFE
Famosos

Almeida ja té data per la boda amb Teresa Urquijo: els detalls de l'esdeveniment de l'any a Madrid

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, als toros
Foto: José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, als toros | EFE

José Luis Martínez Almeida avança en els preparatius pel casament amb Teresa Urquijo, la seva nòvia 22 anys més jove. Un any després de començar la seva relació, la parella es casarà aquesta primavera.

Què en sabem? Segons han pogut confirmar Semana i OK Diario de fonts properes a la parella, Almeida i Urquijo es casaran el 6 d'abril. L'alcalde de Madrid i la seva nòvia preparen una cerimònia religiosa i després faran el banquet en una finca de la família d'ella a Colmenar Viejo, als afores de la ciutat, anomenada El canto de la cruz.

D'on venim? Almeida i Urquijo van fer oficial la seva relació el juny de 2023 en una corrida a Las Ventas de Madrid. La parella sortia des de feia pocs mesos, i l'alcalde no volia perdre més temps per presentar la seva nòvia en societat. Pocs dies després d'anar junts als toros, el seu cercle ja va començar a parlar d'un possible casament a molt curt termini.

Qui és Teresa Urquijo? Aristòcrata de 26 anys –ell en té 48–, Teresa Urquijo està emparentada amb els Borbons. És filla de Lucas Urquijo Fernández de Araoz i de Beatriz Moreno y de Borbón. El pare és un home de negocis, exdirector de comunicació de la farmacèutica Roche Farma i besnét de Gregorio Marañón. La mare és filla d'Íñigo Moreno de Arteaga, marquès de Laserna; i de Teresa de Borbón-Dos Sicilias y Borbón-Parma, cosina del rei Joan Carles.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Madrid PP