La Jungla
Malena Gracia, a la sortida del tanatori
Foto: Malena Gracia, a la sortida del tanatori | Telecinco
Famosos

Baralla al tanatori: Malena Gracia, ex d'Arévalo, expulsada i surt plorant

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Malena Gracia, a la sortida del tanatori
Foto: Malena Gracia, a la sortida del tanatori | Telecinco

Situació surrealista al tanatori de València on hi ha les restes mortals de Paco Arévalo, després que la família n'hagi expulsat la seva exnòvia. Malena Gracia ha sortit de l'edifici plorant i dient que no s'ho mereixia.

Què en sabem? Aquest dijous al matí, Malena Gracia s'ha presentat a la capella ardent de Paco Arévalo per acomiadar-se'n. Però la que va ser l'última parella coneguda de l'humorista ha protagonitzat un tens enfrontament amb la família a les portes de la sala i no hi ha pogut entrar.

En detall: Malena Gracia ha entrat amb dos amics humoristes d'Arévalo, i de seguida ha sortit plorant i completament abatuda. Preguntada pels mitjans a la sortida ha assegurat que l'han fet fora de males maneres. La família li ha vetat l'entrada i no ha permès que s'acomiadés de l'artista.

Què diu Malena Gracia? Entre llàgrimes, la televisiva ha sentenciat: "Ha passat una cosa molt lletja, no ho explicaré però ha estat horrible". Després ha sentenciat: "Marxo súper malament i súper disgustada. No vull parlar, estic molt malament. No m'ho esperava i crec que no m'ho mereixo".

D'altra banda, qui sempre ha estat un dels grans amics d'Arévalo, Bertín Osborne, sembla que no anirà al tanatori. El presentador, molt ocupat negant la paternitat del seu fill i demanant proves d'ADN, ni tan sols hauria trucat a la família per donar el condol. Fonts del seu entorn haurien dit a Telecinco que té covid.

Per acabar: Aquest dimecres el fill d'Arévalo va descobrir el seu cadàver al domicili de l'artista a València. Segons ha explicat la família, feia dies que estava "marejat, sense ganes de res", tot i que en cap cas esperaven aquest final i tampoc sabien per què es trobava malament.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Obituari