La Jungla
Paco Arévalo, en una imatge d'arxiu
Foto: Paco Arévalo, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Mor Paco Arévalo: descobreixen el cadàver a casa, feia dies que es trobava malament

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Paco Arévalo, en una imatge d'arxiu
Foto: Paco Arévalo, en una imatge d'arxiu | EFE

Commoció al món de la comèdia a Espanya amb la mort de Paco Arévalo, trobat sense vida aquest dimecres a la seva casa de València. Tenia 76 anys.

Què en sabem? Va ser el fill d'Arévalo qui va descobrir el seu cadàver aquest dimecres 3 de gener al domicili de l'artista a València. Segons ha explicat la família, feia dies que estava "marejat, sense ganes de res", tot i que en cap cas esperaven aquest final i tampoc sabien per què es trobava malament.

En detall: El cos sense vida d'Arévalo serà durant tot aquest dijous al tanatori a la capital del Túria, i divendres 5 de gener al migdia es farà el funeral i l'enterrament.

D'on venim? Paco Arévalo va néixer a Madrid el 1947 però es va criar a Catarroja, al País Valencià. Es va fer famós durant la dècada dels 70 i 80 amb els seus acudits de "marietes i gangosos", un humor popular aleshores i que afortunadament ja no fa riure gairebé ningú.

Reaccions: Després de la seva mort, personalitats com el president valencià del PP, Carlos Mazón, o el conseller valencià de cultura, el torero de Vox Vicente Barrera, s'han afanyat a enviar les seves condolences a la família.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Obituari