La Jungla
Ana Obregón i Alessandro Lequio
Foto: Ana Obregón i Alessandro Lequio
Famosos

Obregón i Lequio, en guerra: greus acusacions pels diners de la Fundació del seu fill

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Ana Obregón i Alessandro Lequio
Foto: Ana Obregón i Alessandro Lequio

Ana Obregón i Alessandro Lequio comencen l'any amb una nova polèmica relacionada amb les presumptes irregularitats financeres a la Fundació Álex Lequio contra el càncer.

Què en sabem? Segons Informalia, Ana Obregón no hauria aportat finalment els diners que ha guanyat amb El chico de las musarañas, el llibre supervendes escrit a quatre mans amb el seu fill i que l'actriu va prometre que serviria per finançar la seva fundació. Tampoc hauria ingressat els diners de les exclusives.

En detall: Després de l'escàndol per no haver ingressat els diners recaptats a la fundació, tal com va dir que faria, Ana Obregón hauria assegurat que no ho ha pogut fer perquè l'any acaba de començar i encara cal fer-ne el recompte.

A més, també es defensa explicant que en el seu moment va avançar 30.000 euros a la fundació i que ha entregat els 50.000 euros d'una bossa de mà que va subhastar.

Per acabar: Enmig de la polèmica, el nom d'Alessandro Lequio. Ana Obregón assegura que els números de la fundació només els coneixen dues persones, ella mateixa i el seu ex. Amb la qual cosa, diu que només pot ser ell qui hagi filtrat aquesta informació a la premsa.

Categoria: La Jungla