La Jungla
Manel Fuentes, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Manel Fuentes, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Manel Fuentes es recupera d'una operació després d'un greu accident de moto

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Manel Fuentes, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Manel Fuentes, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Manel Fuentes ha passat una mala temporada, després d'un greu accident de moto que el va enviar a l'hospital fa pocs mesos, on va ser operat. Així ho ha revelat ell mateix en una entrevista a El Mundo en les últimes hores.

Què en sabem? El presentador de 53 anys ha explicat que es troba en ple procés de recuperació, per un trencament d'un os conseqüència de l'accident.  El sinistre el va provocar un patinet elèctric que es va creuar davant seu, de forma totalment inesperada, quan conduïa amb la moto.

Què diu?

  • "Vaig tenir un accident de moto, se'm va creuar un patinet i em vaig trencar el peronè. Va derivar en una hèrnia discal i m'han operat"
  • "Em va tocar estar amb el peu aixecat 40 dies sense poder recolzar-lo. Després em van posar unes botes per caminar... i després vaig començar a notar molèsties"
  • "Em van fer una ressonància, van detectar que tenia una hèrnia i em van operar. Han estat mesos de moltes sotragades, la veriat"

En detall: Malgrat que no havia transcendit públicament el seu accident de moto, revisant ara les seves xarxes socials es pot comprovar que el 14 de novembre passat va compartir una fotografia amb la bota al peu i la frase "el meu peronè us saluda", i que deixa entreveure que el sinistre es va produir durant la tardor de 2023.

Per acabar: Fuentes assegura que s'ha engreixat després de tantes setmanes gairebé immobilitzat, però que ara està intentant tornar a fer esport i deixar enrere la inactivitat. "M'he hagut de reinventar per estar bé físicament, i ho estic aconseguint. Estic llest per la nova temporada de Tu cara me suena". El programa torna divendres a Antena 3. Uns episodis que estan gravats d'aquest mes de març, en ple procés de recuperació del presentador.