La Jungla
Una dona fa la botifarra a 'El Hormiguero'
Foto: Una dona fa la botifarra a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Una dona del públic fa la botifarra a Pablo Motos i rebenta 'El Hormiguero' en directe

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Una dona fa la botifarra a 'El Hormiguero'
Foto: Una dona fa la botifarra a 'El Hormiguero' | Antena 3

Situació sorprenent aquest dilluns a la nit a El Hormiguero, durant la presentació de la nova temporada de La Voz. Mentre Pablo Motos entrevistava David Bisbal, Eva González i Lola Indigo, una dona del públic ha fet la botifarra en directe i el presentador ha tallat el programa en sec.

Què en sabem? Ha estat a meitat d'un joc entre Motos i els seus entrevistats. La càmera ha enfocat el públic i, mentre tothom aplaudia, una dona gran ha decidit fer la botifarra. Els espectadors al·lucinaven des de casa, mentre Lola Indigo se n'adonava en directe i s'encarava a la senyora. Així ha estat el moment de més tensió a El Hormiguero:

Reacció: Enmig de l'enrenou, les càmeres se centraven en la dona, que assegurava que havia estat Pablo Motos qui l'havia obligat a fer la botifarra davant de les càmeres, no se sap ben bé per què. El presentador valencià tampoc no entenia res.

Què diu? Després que la senyora l'acusés d'haver estat ell qui li havia dit d'ensenyar el dit, Motos treia ferro a l'assumpte. "En general acostumo a tenir culpa de tot, però això...". Un moment televisiu digne de l'APM? de TV3, que s'ha tornat absolutament viral a les xarxes socials, amb milers de reaccions dels espectadors que no sabien el que estava passant.

Categoria: La Jungla