La Jungla
Guillermo Campra, en un dels seus últims rodatges
Foto: Guillermo Campra, en un dels seus últims rodatges | Instagram
Famosos

Un popular actor català, desesperat sense feina: demana ajuda perquè el contractin

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Guillermo Campra, en un dels seus últims rodatges
Foto: Guillermo Campra, en un dels seus últims rodatges | Instagram

L'ofici d'actor és realment complicat, perquè hi ha poca feina i arriba de forma irregular. Un dia tens un bon projecte entre mans, i l'endemà no saps quan tornaràs a treballar. Ho sap perfectament Guillermo Campra, l'estrella infantil de la tele que es va fer famós en sèries com Águila Roja però que ara no troba feina.

Què en sabem? En un vídeo que ha publicat ell mateix a les seves xarxes socials, l'actor de Barcelona lamenta que fa dos anys que no treballa davant de les càmeres perquè no li surt feina. Una situació que intenta prendre's amb humor, però que demostra com és de difícil sobreviure al seu sector pels que no triomfen fent cinema o televisió.

@guillermocampra Hola soy “El Niño de Águila Roja” y esto lo he hecho de forma completamente irónica en tono de humor, pero si queréis llamarme para algún proyecto por mi encantado, que llevo dos años sin currar como actor 🥺 #AguilaRoja #Actor #humor ♬ original sound - Guillermo Campra

Què diu? 

  • "Si voleu trucar-me per algun projecte, per mi encantat"
  • "Us recordeu d'aquest xaval? [mostrant una foto a Águila Roja]. Doncs soc jo"
  • "Em podeu trucar per càstings i més cosetes, que ja no tinc 12 anys"

D'on venim? Guillermo Campra, de 27 anys, es va fer famós a Águila Roja de TVE amb un altre català, David Janer. També és conegut per haver estat el protagonista de Carlitos y el campo de los sueños, i de petit va fer papers menors en sèries com Aída o El internado. No ha estat fins l'edat adulta que se l'ha tornat a veure en grans produccions com Élite de Netflix, el seu últim gran projecte. El Guillermo és germà de la també actriu Carla Campra.