La Jungla
Laura Escanes, a Nova York
Foto: Laura Escanes, a Nova York | Instagram
Influencers

Laura Escanes, a Nova York amb la seva millor amiga (i el seu nou 'amic especial' fa plans a Barcelona)

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes, a Nova York
Foto: Laura Escanes, a Nova York | Instagram

Laura Escanes ha posat terra de per mig, mentre creixen cada cop més els rumors sobre quina és la relació que manté amb Pau Joanmiquel. Tu a Nova York i jo a Barcelona, la influencer se n'ha anat de viatge amb la seva millor amiga Gemma Pinto i ell no para de publicar fotos de tot el que fa aquests dies.

Què en sabem? Escanes ha marxat de vacances aquesta setmana amb Gemma Pinto, la seva gran amiga de la universitat, influencer com ella i nòvia de Marc Márquez. Juntes estan recorrent totes les atraccions turístiques de Manhattan. Aquí les fotos del seu viatge d'amigues, lluny del soroll que ha generat a Catalunya el seu flirteig públic amb Pau Joanmiquel.

En detall: Escanes viu el seu millor moment a Nova York, mentre a Catalunya Pau Joanmiquel continua fent la seva. Mentre la premsa del cor el busca, aquest dijous ell era a la desfilada de Dominnico a la 080 Barcelona Fashion, i després se'n va anar a sopar pizza al restaurant Grosso Napoletano.

D'on venim? Laura Escanes i Pau Joanmiquel van fer esclatar els rumors sobre una possible relació de parella entre ells, amb un vídeo a les xarxes socials on feien més que evident la seva sintonia, amb un flirteig que no va passar desapercebut

Qui és ell? Influencer i model, Pau Joanmiquel és un tiktoker d'Olot que s'ha fet popular a les xarxes socials pels seus vídeos amb 'els socis', el seu grup d'amics format per uns altres tres nois de la Garrotxa amb els qui mostra el seu dia a dia a Barcelona.