La Jungla
Paula Gonu, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Paula Gonu, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Paula Gonu, relacionada amb una influencer basca després de tallar amb el seu nòvio famós

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Paula Gonu, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Paula Gonu, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Paula Gonu podria haver recuperat la il·lusió, pocs mesos després de la seva ruptura amb Arnau Marín, i podria estar sortint amb una altra influencer, Lucía de la Puerta.

Què en sabem? Segons ha avançat el periodista del cor Javi Hoyos a les seves xarxes socials, Paula Gonu i Lucía de la Puerta són nòvies. Una relació de la qual no se sap ben bé quan va començar, però de la que totes dues han anat deixant pistes últimament a internet. Així ho explica:

@javihoyosmartinez Lucía de la Puerta y Paula Gonu: romance confirmado 😍 La #exclusiva que os di hace unos días se confirmaría con esta imagen #luciadelapuerta #aidaredru #paulagonu ♬ DEAB - Lucia De la Puerta

Qui és Lucía de la Puerta? La suposada nova parella de la catalana Paula Gonu és una influencer de Bilbao, premi Ídolo Revelació 2024 a la gala que cada any organitza Dulceida. També fa d'actriu i cantant, dues feines que compagina amb els estudis de Medicina.

D'on venim? Paula Gonu fins fa pocs mesos amb el també català Arnau Marín. Després d'una tendra relació que va enamorar els seus seguidors durant el 2023, la parella va comunicar el passat mes de setembre que trencaven però de forma amistosa. "Ens tenim un afecte superespecial", asseguraven aleshores.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Influencers Famosos