La Jungla
Dulceida denuncia atacs homòfobs i masclistes
Foto: Dulceida denuncia atacs homòfobs i masclistes | Instagram
Influencers

Dulceida esclata davant l'allau d'homofòbia que ha rebut pel seu embaràs: "Fàstic llegir els comentaris"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Dulceida denuncia atacs homòfobs i masclistes
Foto: Dulceida denuncia atacs homòfobs i masclistes | Instagram

Dulceida ha trencat el silenci, cinc dies després d'anunciar el seu embaràs amb Alba Paul, davant la gran quantitat de missatges homòfobs que ha rebut la parella. En un vídeo duríssim al seu Instagram, la influencer de Badalona denuncia públicament els atacs repugnants que ha rebut per part d'un munt d'ultres.

Què diu? A través d'Instagram, Dulceida ha denunciat els comentaris "fastigosos, retrògads i de part d'energúmens" que ha hagut de llegir en els últims dies. "No cal ser molt intel·ligent per veure que serem dues mares que donarem tot l'amor del món al nostre fill. Us molesta l'amor? Fàstic llegir els comentaris", ha esclatat. Aquí el discurs complet, amb els missatges homòfobs i masclistes que denuncia:

En detall: Entre els comentaris que denuncia, n'hi ha alguns com aquests. "A la Dulceida li fotia una follada que la deixava prenyada en condicions", "Quan es normalitza allò anormal. Una família ha de començar amb un pare i una mare" o "Qui és el pare? Qui va prenyar a qui?".

D'on venim? El passat mes de febrer, Dulceida i Alba Paul van ser vistes en la clínica de fertilitat Ivi de Madrid, després de mesos assegurant que buscaven un fill, i van saltar totes les alarmes. La parella estava interessada en un procés de fecundació in vitro que es coneix amb el nom de ROPA (recepció d'oòcits de la parella), i que consisteix en que una de les dues gesta un embrió amb l'òvul de l'altra. En aquest cas, Dulceida és la gestant i Alba la donant, i així les dues tenen implicació en el procés biològic.