La Jungla
Dulceida i Alba Paul, als premis Ídolo 2024
Foto: Dulceida i Alba Paul, als premis Ídolo 2024 | EFE
Influencers

'Look' espaterrant de Dulceida als premis Ídolo: fotos a la catifa vermella amb una marca de Barcelona

Barcelona.
Actualitzat: Divendres, 15 de març de 2024. 13:16
Temps de lectura: 1 minut
Dulceida i Alba Paul, als premis Ídolo 2024
Foto: Dulceida i Alba Paul, als premis Ídolo 2024 | EFE

Dulceida ha brillat aquest dijous a la nit a la tercera edició dels seus premis Ídolo, que reconeixen la feina dels millors influencers d'Espanya. Abans de la gala, la badalonina ha trepitjat amb força sobre la catifa vermella.

Què en sabem? Dulceida ha anat als premis Ídolo, que ella mateixa organitza, amb un vestit blanc espectacular del dissenyador estrella dels influencers, Ze García. Les fotos del look espaterrant estan publicades al perfil d'Instagram de la catalana. Són aquestes:

En detall: El vestit de Dulceida, blanc i d'una sola peça, en forma de tub i una llarga cua, està dissenyat totalment a Barcelona. Destaquen les 80 flors blanques cosides a mà que el recorren des de l'espatlla i per tota la part davantera fins a la cua. A les seves xarxes socials, Ze García ha compartit totes les imatges del procés d'el·laboració:

Què diu? A través de les xarxes socials, Dulceida s'ha mostrat "emocionadíssima" amb el vestit espectacular que ha lluit a la cerimònia, i ha felicitat Ze García perquè diu que és "el millor" que ha portat mai a la vida.

Un altre apunt: Blanc i negre, Dulceida va desfilar sobre la catifa vermella amb la seva nòvia Alba Paul que duia un vestit a l'altre extrem de l'espectre cromàtic. Un outfit que no va deixar indiferent ningú, amb pantaló llarg i americana oberta per mostrar la samarreta de reixeta i estampat d'estrelles que deixava veure els seus pits.

Categoria: La Jungla