La Jungla
La reina Sofia en una imatge d'arxiu
Foto: La reina Sofia en una imatge d'arxiu | EFE
Casa reial

La reina Sofia, ingressada a l'hospital a Madrid

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 10 d'abril de 2024. 16:58
Temps de lectura: 1 minut
La reina Sofia en una imatge d'arxiu
Foto: La reina Sofia en una imatge d'arxiu | EFE

La reina Sofia es troba ingressada des d'aquest dimarts a la Clínica Ruber de Madrid, tal com ha informat el palau de la Zarzuela.

Què en sabem? Segons un comunicat de la Casa Reial, la reina emèrita ha estat ingressada per una infecció de tracte urinari. La seva evolució està sent "molt ràpida i favorable", diu el final del text.

En detall: Sofia ha rebut la visita aquesta tarda del seu fill, el rei Felip, que en aquestes imatges a les quals ha tingut accés Principal se'l pot veure accedir a la Clínica Ruber acompanyat del personal de seguretat de la Casa Reial.

D'on venim? En els últims dies, la reina emèrita Sofia ha estat vista primer al casament de José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, durant el cap de setmana, i al funeral del seu nebot Fernando Gómez-Acebo dilluns.

A més, en totes dues ocasions es va deixar veure aparentment bé de salut, i fins i tot hi ha vídeos d'ella prop de la zona de ball durant el casament de l'alcalde de Madrid, asseguda. ben a prop del rei emèrit Joan Carles.

Categoria: La Jungla