La Jungla
Victoria Beckham, en una imatge d'arxiu
Foto: Victoria Beckham, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Victoria Beckham, enxampada a Begur amb altres superfamoses (i una polèmica ultra contra el català)

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Victoria Beckham, en una imatge d'arxiu
Foto: Victoria Beckham, en una imatge d'arxiu | EFE

Victoria Beckham ha fet una visita fugaç a Catalunya en les últimes hores, per presentar la seva nova col·lecció de roba per la firma catalana Mango.

Què en sabem? La dissenyadora britànica i exintegrant de les Spice Girls, va volar a Girona en jet privat després de la seva exclusiva festa d'aniversari a Londres. Va aterrar al voltant de les 14:30 de la tarda, i va marxar un altre cop al Regne Unit abans de mitjanit.

En detall: La presentació de la nova col·lecció es va fer aquest dimarts, amb una desfilada de models inclosa, a la preciosa Casa Cruïlles de Begur, una joia modernista amb vistes increïbles al mar obra de l'arquitecte Antoni Bonet a finals dels 60.

A més, el gran llançament mundial de la nova col·lecció de Victoria Beckham va comptar amb la presència d'altres superfamoses com Emily Ratajkowski, Alexa Chung, Adwoa Aboah, Gala González o Blanca Miró.

Catalanofòbia. Pel que fa a la model nord-americana Emily Ratajkowski, catalanoparlant perquè de petita va passar llargues temporades a Mallorca, ha hagut de patir una polèmica catalanòfoba de part d'ultres espanyolistes a Instagram. Des de Begur, la californiana ha compartit fotos de la seva estada amb el text en perfecte català "no hi ha prou temps, però uau, t'estimo Costa Brava! Sempre feliç de tornar a Espanya". Malgrat el seu missatge d'amor als espanyols, amb cor i bandera inclosa, la publicació s'ha omplert de missatges d'odi contra el català i exigint que escrigui en castellà, fins al punt que finalment ha esborrat la publicació i ja no apareix al seu perfil.