Meteo i Serveis
Paissatge de tardor
Foto: Paissatge de tardor
Temps

El temps del primer cap de setmana de tardor: sol i algun ruixat

Temps de lectura: 2 minuts
Paissatge de tardor
Foto: Paissatge de tardor

Aquest dissabte 23 de setembre li diem adeu a l'estiu i li donem la benvinguda a la tardor. Amb l'entrada de la nova estació, el temps començarà a canviar tot i que encara tindrem temperatures estables algunes setmanes més. 

En detall: La tardor astronòmica, el dia de l’equinocci de tardor, aquest any és el 23 de setembre.

  • Després de 93 dies d’estiu, l’inici de la tardor comença oficialment a Catalunya dissabte a les 8:50 del matí. 

Situació actual: Aquest divendres, últim dia d'estiu, el cel estarà serè amb algun núvol alt. Les temperatures seran estables, i fins i tot més altes en algun punt del territori. 

  • Podria caure algun ruixat feble a primera hora del matí a zones del litoral i a la tarda s'espera alguna pluja a l'extrem nord del Pirineu, sobretot al vessat nord.

Previsions: El primer cap de setmana de tardor serà protagonitzat pel sol, el fred a les nits i matins i migdies amb temperatures encara estiuenques.

  • Dissabte s'espera una jornada marcada principalment pel sol i temperatures altes, tot i que no es descarta algun ruixat cap al Pirineu i a les comarques gironines. La Tramuntana seguirà bufant amb insistència a l'Empordà. 
  •  Diumenge el temps millorarà i el sol serà present arreu del territori amb temperatures semblants a les de finals d'estius. 

A més, en general s'espera una entrada a la tardor estable, fins i tot calorosa durant el dia i freda durant les nits i matinades.

  • Les previsions meteorològiques apunten que podríem viure un estiuet de Sant Martí amb temperatures altes i sense presència important de ruixats. 
Categoria: Meteo i Serveis