Meteo i Serveis
Una dona es protegeix de la pluja amb un paraigua
Foto: Una dona es protegeix de la pluja amb un paraigua | EFE
Temps

La pluja dona la benvinguda al desembre: previsió pel cap de setmana

Temps de lectura: 1 minut
Una dona es protegeix de la pluja amb un paraigua
Foto: Una dona es protegeix de la pluja amb un paraigua | EFE

Pluja arreu del territori català però per poc temps. Les precipitacions deixaran aigua a la majoria de Catalunya i les temperatures baixaran moderadament. 

Situació actual: Aquest divendres al matí, s'esperen pluges arreu del territori. A partir del migdia, el cel s'anirà destapant i les precipitacions es concentraran al Pirineu i a les comarques de la meitat est. 

  • Tot i les pluges de primera hora del matí, el dia anirà canviant i deixarà el cel mig ennuvolat i fins i tot amb estones de sol. 
  • La temperatura mínima i la màxima seran entre moderadament i acusadament més baixes arreu. 

Previsions: Les precipitacions desapareixeran durant tot el cap de setmana, tot i que els núvols es mantindran arreu del territori català.

  • Dissabte el cel es mantindrà poc ennuvolat i les temperatures continuaran baixant. El sol tindrà més protagonista a les comarques del sud. 
  • De cara a diumenge no s'esperen grans canvis i el cel seguirà amb núvols a la major part del país amb clarianes de sol. Les temperatures baixaran lleugerament. 

En detall: Pel que fa a la neu, la cota rondarà aquest divendres a la matinada els 1700 metres, al llarg del dia baixarà progressivament i al final del jorn se situarà entorn dels 1.200 metres, si bé podrà arribar als 1.000 en moments d'intensitat.