Meteo i Serveis
Berga (Berguedà)
Foto: Berga (Berguedà)
Temps

El temps pel pont de la Puríssima: la previsió meteorològica

Temps de lectura: 2 minuts
Berga (Berguedà)
Foto: Berga (Berguedà)

La previsió meteorològica pel pont de la Puríssima preveu diferents canvis de temps de dimecres a diumenge. Consulta el temps dia a dia d'aquests dies festius. 

Per què és important? Enguany el pont de la Puríssima permetrà a moltes persones gaudir d'un pont llarg, de fins a cinc dies festius. 

Què en sabem? Els models meteorològics apunten dies de canvis de temps, de diferents temperatures i amb la presència de precipitacions en alguns dies puntuals. 

  • Tot i això, les temperatures seran més altes que la mitjana d'anys anteriors durant el mateix període. 
  • Després de mesos sense precipitacions rellevants, tot apunta que els primers dies de desembre seguiran la mateixa tònica i plourà poc.

Dimecres 6 de desembre

El primer dia del pont serà el que marcarà el primer canvi de temps destacable. La jornada començarà amb el cel serè i temperatures suaus. A mesura que avança el dia les temperatures baixaran i el cel s'anirà ennuvolant. 

Dijous 7 de desembre

La jornada començarà amb aire i vent que farà que pugui la temperatura arreu del territori. Durant les primeres hores del matí el sol es deixarà veure tímidament, però entrada la tarda els núvols agafaran protagonisme. A les comarques de l'oest podria caure alguna precipitació que s'estendrà per tot Catalunya entrada la nit. 

Divendres 8 de desembre 

La pluja serà la protagonista. Durant les primeres hores de la matinada les precipitacions mullaran tot el país. Al matí, la pluja es concentrarà a la província de Girona mentre a la resta del territori apareixeran les primeres clarianes. La temperatura serà més baixa i el vent es farà notar a alguns punts del territori. 

Dissabte 9 de desembre

El primer dia de cap de setmana estarà marcat pel sol. L'ambient serà més agradable, tot i que a l'ombra continuarà fent fred. 

Diumenge 10 de desembre

L'últim dia del pont continuarà amb el bon ambient i pujaran encara més les temperatures. El sol serà el gran protagonista de la jornada i les temperatures màximes podrien superar els 20 °C en molts punts de Catalunya.