Meteo i Serveis
Nadal Barcelona
Foto: Nadal Barcelona | Ajuntament de Barcelona
Temps

El temps per Nadal i Sant Esteve: Consulta la previsió

Temps de lectura: 1 minut
Nadal Barcelona
Foto: Nadal Barcelona | Ajuntament de Barcelona

La previsió meteorològica pel cap de setmana, Nadal i Sant Esteve estarà marcada per l'anticicló, amb sol o boira.

Què en sabem? Els models meteorològics preveuen que els dies festius arribaran amb poques novetats.

  • En hores nocturnes l'ambient serà més fred arreu. Durant les hores centrals del dia arribarem a uns 15-17 ºC al litoral i el prelitoral, i quedarem entre els 8 i els 14 ºC a la resta.
  • Aquest divendres 22 de desembre ja ens hem endinssat a l'horari d'hivern. A partir d'aquí, les tardes guanyaran prop de quatre minuts respecte del seu mínim, és el que es coneix com l'anomenat "pas de pardal al Nadal".

Cap de setmana 23 i 24 de desembre

El cap de setmana baixarà lleugerament la temperatura. Malgrat tot, predominarà l'ambient assolellat, si bé es formaran bancs de boira localment persistents a la depressió Central.

  • A diferència de dissabte, diumenge serà un dia amb l'anticicló més a prop de Catalunya, situat de manera que el vent pràcticament desapareixerà.
  • El cel estarà assolellat en general, però la boira s'assentarà a les fondalades, a la Depressió Central i en punts de la vall de l'Ebre.

Nadal i Sant Esteve

Els dos dies festius hi haurà pocs canvis pel que fa al temps. La temperatura anirà baixant al Pirineu de manera progressiva, però a la resta seran dos dies amb poques modificacions.

  • El cel es mantindrà assolellat en general i només hi haurà boira a alguns llocs a Ponent. Només aquestes zones emboirades tindran un ambient més hivernal.

Categoria: Meteo i Serveis