Meteo i Serveis
Vianants pel carrer d'Enric Granados
Foto: Vianants pel carrer d'Enric Granados | Paola de Grenet / Ajuntament de Barcelona
Temps

Quin temps farà per Cap d'Any? Consulta la previsió meteorològica del cap de setmana

Temps de lectura: 2 minuts
Vianants pel carrer d'Enric Granados
Foto: Vianants pel carrer d'Enric Granados | Paola de Grenet / Ajuntament de Barcelona

La predicció meteorològica per aquest cap de setmana i els últims dies de l'any marca un temps molt més assolellat en conjunt, tot i que amb el permís d'alguns núvols alts a primera i última hora del dia.

Per què és important? El temps pel cap de setmana no portarà grans canvis i, malauradament, tampoc no vindrà amb l'episodi de pluges que es necessita.

Què en sabem? En general, els dos últims dies de l'any seran de temps anticiclònic, tot i que diumenge, afectarà tímidament la gran pertorbació situada a les illes Britàniques.

Dissabte 30 de desembre

El cel romandrà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, sobretot fins al principi del matí i de nou al final del dia. Independentment, hi haurà alguns estrats baixos a punts de la meitat nord del litoral, i fins a mig matí al Pla de Lleida.

  • La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. La màxima serà similar o lleugerament més baixa al Pirineu Occidental, i entre lleugerament i moderadament més alta a la resta.
  • A punts del Pla de Lleida i de l'extrem nord-est hi haurà algun banc de boira o boirina matinal. Al final del dia hi reapareixeran al primer sector.

Diumenge 31 de desembre

El cel romandrà serè o poc ennuvolat de matinada. Al llarg del matí arribaran bandes de núvols alts i mitjans que deixaran localment el cel mig ennuvolat, sobretot al centre del dia. Malgrat tot, a la tarda augmentarà la nuvolositat al Pirineu i a l'extrem nord-est fins a quedar molt ennuvolat o cobert.

  • La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més baixa a la resta.

Categoria: Meteo i Serveis
Etiquetes: Temps Nadal