Meteo i Serveis
Platja del Canyadell a Torredembarra
Foto: Platja del Canyadell a Torredembarra | Fèlix González | Flickr
Temps

El temps del primer cap de setmana de febrer: seguirà el bon temps?

Temps de lectura: 2 minuts
Platja del Canyadell a Torredembarra
Foto: Platja del Canyadell a Torredembarra | Fèlix González | Flickr

Consulta la previsió meteorològica del primer cap de setmana de febrer. 

Situació actual: Aquesta setmana les temperatures s'han mantingut estables i, fins i tot, en alguns punts del territori massa altes per l'època de l'any en què ens trobem. El febrer és un dels mesos més freds de l'hivern i les temperatures actuals recorden més als mesos primaverals o de principis de tardor. 

  • Per aquest cap de setmana, l'anticicló que es troba a Catalunya es mantindrà ferm i seguirà predominant l'ambient assolellat amb algunes boires a punts de l'interior. 

Divendres 2 de febrer

En detall: El cel es manté serè i amb pocs núvols arreu del país durant el matí. La boira estarà present a punts centrals de Catalunya i els núvols poden tapar a estones la zona del prelitoral. A partir del migdia, es crearan alguns núvols baixos al Pirineu. 

  • La temperatura màxima serà més baixa que els dies anteriors, excepte a les comarques de Lleida que pot augmentar lleugerament. 

Dissabte 3 de febrer

En detall: Durant el dissabte el cel es mantindrà serè durant tota la jornada amb alguns bancs de núvols baixos a la zona de l'interior de Catalunya i a la vall de l'Ebre, sobretot a primera hora del dia. 

  • La temperatura mínima baixarà en alguns punts de l'interior i als extrems del litoral català. Tot i això, la temperatura màxima serà més alta i durant el dia es pot arribar a superar els 21 °C a zones del litoral, sobretot a la costa gironina. 

Diumenge 4 de febrer 

En detall: Diumenge el dia serà assolellat durant tot el matí. A partir de mig matí, els bancs de boira o d'estrats baixos apareixeran a la depressió Central i a la vall de l'Ebre. 

  • La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà lleugerament més alta. A punts del prelitoral es podran fregar els 22 °C.